PERHATIAN: Internet Marketer, Video Creator, Orang Bisnes

Sales Menurun? Tak Ada Respons Di Video?

Video Tak Ada Orang Tengok?

Gunakan HICC METHOD

Ini adalah teknik yang sangat efektif untuk buat "scroll- stopping" video kepada targetted audience.

Teknik ini saya ada gunakan untuk klien RTM, Siti Khadijah, Sony Music

Daripada: Tuan Suhaimi

Kuala Lumpur, Malaysia

Bayangkan anda seorang video editor di syarikat marketing.
Klien company anda selalu bertambah setiap bulan.
Demand dari klien semua nak advance macam iklan "Petronas".

Setiap kali submit hasil kerja kat klien,
Ada je klien komplain
Video ni kurang menarik la,
Tak cun la,
Video blur la,
Rasa kecewa sangat
Mood hilang terus bila nak buat video.

Bila dah balik kerja
buka laptop
tengok tutorial Youtube,
Kut-kut ada orang ajar detail buat video
Macam ala-ala "Petronas" dalam Bahasa Melayu.
Tapi hampeh
Semua tutorial ajar dalam Bahasa Inggeris.
Tak Faham !.

Gambar Hiasan Semata-mata

Setiap bulan rasa kecewa sebab
Skill tak power-up
Klien beritahu dan asyik ulang,
"Video awak tak menarik la, buat balik!"

Dan ini bukan kali pertama
sudah berkali-kali,
Still terpaksa tadah telinga
Komen sama dari klien.

Pernah anda alami situasi ini ?

Kenapa video jadi tak menarik?

Sebabnya anda main buat je tanpa
ada guide.

Mengikut videographer
yang berpengalaman,
"A video without Storyboard
Is like a house without foundation"

Dua perbezaan jelas
antara scene yang ada
Storyboard
dan scene yang
tak ada Storyboard.

Storyboard ini seni buat
Untuk buat orang ternganga
Tengok video kita.
Dalam video mastery,
saya akan dedahkan scene-scene
yang saya buat untuk
klien-klien saya.

STORYBOARD ni asas video

Storyboard ni bantu kita buat Hook menyangkut
Storyboard ni bina journey video

Apabila journey video kita ada masalah, video jadi sangat boring

Bayangkan anda mampu
membuat video dengan
kaedah HICC

gaya video yang anda tampilkan
akan jadi semakin menarik

Tadi saya tunjukkan salah satu elemen HICC
Ada lagi elemen lain seperti Introduction, content, call to action

Setiap elemen ini saya akan terangkan secara terperinci
"Kenapa perlu tahu elemen-elemen ini"

Apabila faham setiap elemen dan storyboard, kita akan mudah dan senang
tingkatkan skill

Ada Kamera DSLR tapi guna auto je,
Tak reti guna manual.

Ramai orang sekarang sibuk
bawak DSLR ke hulu-hilir
dengan bangga
tapi bila tengok
pakai function auto
membazir je beli mahal-mahal.

Kenapa?
Masalahnya berpunca daripada
CAMERA SETTINGS.
Ramai yang beli DSLR semberono
Sepatutnya belajar dulu pasal DSLR.

Hampir 90% mereka yang mempunyai kamera
Tidak memahami perkara asas tentang kamera.

Akhirnya akan menghasilkan video atau gambar
yang sangat teruk.

Sangat-sangat rugi jika anda tidak power
Lagi-lagi jika anda orang bisnes

Saya akan ajar teknik-teknik klinikal
macam mana nak fully-optimize camera anda.
kerana teknik yang betul
akan menghasilkan impak dan kualiti
berbeza untuk gambar dan video nanti.

Approximately 100 Million Around The World Have Watch Video
and 1 Billion Hours Daily Spent Time
- financesonline

Apa yang terjadi jika anda ketinggalan dalam video marketing?

Cuma apakah teknik video marketing dikatakan perform?
Ini saya dedahkan dalam HICC.

Dalam Video Mastery, ada satu modul khusus cerita pasal video untuk "business purpose".

Tahukah Tuan dan Cikpuan, ada satu kajian dari Hubspot
mengatakan 6 daripada 10 orang lebih memilih untuk
menonton online video
berbanding
televisyen

Kenapa?

Saya bagi teaser HICC sikit

Video marketing yang berkesan adalah bagaimana ia "diperlihatkan" di mata pelanggan.
68% pengguna mengatakan bahawa mereka lebih suka menonton video "explain"

untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk dan perkhidmatan.

source: https://www.dreamgrow.com/8-reasons-why-your-business-should-use-video-marketing/

Sepatutnya bila kita betul-betul apply
Video HICC ini, otomatik conversion sales
Dan ROI meningkat

Menarik bukan?

Selain dari HICC, Tuan dan Cik Puan akan menguasai ilmu special tentang "Golden Hours"

Tuan dan Cik puan akan belajar elemen cahaya semulajadi, siluent, three point lighthing

Saya akan dedahkan kepada Cikpuan teknik H.I.C.C
Teknik ini akan bantu bisnes scale up

Apabila Tuan dan Cikpuan amalkan teknik ini, rasai kebaikkan

"Kamera Mahal Tapi
Video Macam Cap Ayam

Memalukan !
Pakai kamera Sony Alpha a9
Tapi biar betik
Video buruk gila!
Sampai orang tak respons
langsung.

Jadi bagaimana ?
Ilmu yang akan saya dedahkan kepada anda ini adalah ilmu
buat.

Apabila anda amalkan ilmu-ilmu ini, anda boleh boost up performance
video anda

Lebih daripada 4 billion tontonan video berlaku di Facebook setiap hari
500 juta penonton menonton 100 juta jam kandungan video
di Facebook setiap hari.

Jadi bagaimana Tuan dan Cik puan mampu hasilkan video sebegitu?

Dalam video mastery, saya share teknik "rundown treatment"

Tuan dan Cikpuan boleh cuba dan praktikkan bagaimana
video pendek boleh menjadi senjata pemasaran.
Ibarat anda memancing di lautan, bagaimana anda
perlu 5 hingga 10 saat sahaja untuk menarik audiens

Ingat! 65% orang yang menonton 3 saat pertama video,
akan menonton sekurang-kurangnya 10 saat seterusnya
Malah 45% akan terus menonton selama 30 saat

SIAPA SAYA

Merupakan Direktor kepada Ranting Legacy. Sebuah agensi produksi yang menerbitkan kreatif video di Malaysia. Beliau telah banyak menghasilkan video untuk pemasaran dari Media Sosial dan Stesen TV di Malaysia

Tuan Suhaimi sangat aktif berkongsi tips-tips berkaitan penghasilan video di Facebook dan Youtube. Beliau mempunyai pengalaman 10 tahun dalam dunia penghasilan video.

Klien Ranting Legacy ternyatan bukan sebarangan persona. Bukan sahaja di Malaysia, bahkan di Indonesia.

Tuan Suhaimi juga aktif mengadakan workshop Video Mastery dan private coaching di serata Malaysia.

Atas permintaan ramai yang mahu belajar cara menghasilkan video yang menarik, Tuan Suhaimi tampil dengan kursus online pertama. Khusus untuk membantu usahawan-usahawan di luar sana mengembangkan marketing dan branding produk atau servis mereka

"KENAPA VIDEO MASTERY?"

Masa belajar di universiti
waktu cuti sem,
member ajak naik bukit
alang-alang nak lepas stress.

Masa tu bawak kamera,
suka-suka ambil gambar dan video
nature.

Lepas tu upload di facebook
Upload di youtube
kawan-kawan share dan like.

Ada satu komen bagitahu
"Cantiknya video yang ko ambik, share la skill, aku pun nak belajar"

Saya termenung dok fikir
Betul jugak kawan dok cakap tu.

Akhirnya saya mula decide untuk mula buat duit tepi dulu,
amik job dengan kawan-kawan
lama-kelamaan orang dah mula kenal saya

Responnya tak sangka, bila ada satu mat salleh ni nak hire saya
Teruja buat brand oversea.
Paul Penders.

Kemudian ilmu-ilmu ini saya kumpulkan dalam satu course
;supaya mudah difahami

VIDEO MASTERY

Teknik HICC Yang Paling Efektif Untuk Video anda berbicara kepada bakal audiens yang betul dengan cara yang betul

Untuk Makluman:

Perkara penting, Video Mastery ini BUKAN teori semata-mata

Video Mastery adalah ilmu teori dan buat
Kontennya ditambah dan di kemas kini dari masa ke masa.

Dan anda akan dapat udpated konten secara percuma. Gratis.

"Saya berjaya menghasilkan video yang
memberi impak dan target audiens"

"Video yang saya hasilkan semakin
meyakinkan dan menarik"

"Saya dapat kenalpasti dan cara bagaiman
tingkatkan teknik dan cara marketing untuk
syarikat

SERTAI VIDEO MASTERY HARI INI DAN DAPATKAN
KESEMUA BONUS BERNILAI RM 1196 SPECIAL INI

BONUS # 1

10 FREE FOOTAGE PREMIUM

"Hiasi video anda dengan footage yang hidup untuk tarik audiens anda

Bernilai RM 449

Anda akan jimat 190 USD bersamaan RM 500. Anda boleh terus drag and drop dan boleh terus guna

BONUS # 2

10 FREE BACKGROUND MUSIC

"Hiasi video anda dengan background music yang hidup untuk tarik audiens anda

Bernilai RM 449

Di Envanto harga untuk satu footage berharga 17 USD bersamaan RM 80. Di sini anda hanya perlu download dari website kami dan boleh terus guna.

BONUS # 3

WORKBOOK VIDEO MASTERY

"Panduan Yang Akan Memudahkan Anda Faham, Hadam dan Lakukan Praktikal"

Bernilai RM 99

Untuk membantu anda memahami dan mencatat ilmu-ilmu premium ini, kami sediakan workbook ekslusif. Workbook ini didesain khusus untuk memandu anda mencatat nota.

BONUS # 4

SESI REVIEW VIDEO MASTERY

Anda submit video anda dan saya akan review video anda. Kita bagi up gaya dan kreativiti video anda dengan lebih efektif

Bernilai RM 199

Anda boleh hantar rakaman atau hasil kerja anda. Saya akan tonton dan catat apa yang bagus dan apa yang boleh ditambah baik.

BONUS # 5

PREMIUM FACEBOOK GROUP

"Panduan Yang Akan Memudahkan Anda Faham, Hadam dan Lakukan Video Making

Bernilai RM 399

Anda boleh berkomunikasi secara direct dengan saya. Saya akan membantu Tuan/ Cik Puan sampai berjaya.

100% Money Back Guarantee

JANJI KAMI

Keutamaan kami adalah untuk memastikan anda faham, buat dan dapat apa yang dipelajari dari Video Mastery. Sekiranya tidak puas hati, hanya email kepada kami di [email protected]

Kemudian kami akan pulangkan kembali wang 100%.

Tak ada syarat tersembunyi atau helah. 

INI SEMUA YANG ANDA DAPAT APABILA DAFTAR HARI INI

Nilai Keseluruhan : RM 1196

Tawaran Istimewa Hari Ini

HANYA RM 99

Terima kasih kerana meluangkan masa untuk membaca sehingga ke sini.

Sebagaimana yang anda dapat lihat, anda akan dapat kesemua tawaran ini pada harga 85+% diskaun!

Anda jimat sebanyak RM1496!

Tahniah =)

Kursus ini akan jadi game-changer kepada presentasi video anda

Selamat datang,
Suhaimi Suhaili

P.S In case anda ini termasuk dalam golongan skip-reading (macam saya), maka ini tawaran yang anda akan dapat:

Anda akan kuasai ilmu Video Mastery – Teknik HICC. Untuk Video anda berbicara kepada bakal audiens yang betul dengan cara yang betul

Apabila anda daftar hari ini, anda akan dapat AKSES SEUMUR HIDUP.
Dan anda jimat sehingga RM1496. Wow!

Kalau anda masih ragu-ragu, saya ada beri jaminan pemulangan wang 100% dalam masa 30 hari. Tak ada syarat tersembunyi. 

Nota akhir: Untuk mereka yang daftar sekarang, saya akan hadiahkan satu lagi UNADVERTISED BONUS.

Nak ke nak?

Daftar sekarang dan dapatkan kesemua tawaran + UNADVERTISED BONUS

×
×

Cart