Perhatian: Marketer, Busines Owner, Video Editor...

Teknik H.I.C.C Ini Membuatkan Audien TERPAKSA STOP SCROLLING dan Tonton Video Anda Sampai Habis!

Video Editing LIVE Master Class H.I.C.C by Coach Suhaimi

Dari: Haimi
RantingLegacy, Kuala Lumpur


Kalau anda pernah upah videograpgher untuk buat video marketing tapi sales krik krik...

Kalau anda pernah cuba nak buat video tapi tak siap-siap...

Teknik ini boleh jadi game-changer untuk anda.

Dengan teknik ini, anda boleh buat video marketing yang convert.

Anda akan dapat rasai nikmatnya bunyi notification sales masuk. ting ting.

Lihat contoh hasil video yang saya hasilkan untuk PT. K-Link Indonesia

Kos iklan pun mula turun.
Sebab video yang anda buat tu video memikat.
Kalau nak kata video pukau takut terlebih power pulak.
Tapi itulah hakikatnya.
SCROLL-STOPPING video!

Sampaikan kawan-kawan asyik tanya, "video kau buat ni simple tapi menjadi. Macam mana kau buat? Boleh ajar?"

Macam mana?

Apa yang akan saya dedahkan adalah strategi buat video marketing yang simple tapi convert - dan teknik ini sesiapa pun boleh buat.

Walaupun anda tak ada basic dalam video editing

Walaupun anda nak buat editing guna smartphone je...

Menarik?

Stay tune.

Saya akan terangkan lagi macam mana strategi ini boleh menghasilkan video yang convert... diikuti oleh kos iklan yang murah dan jualan yang konsisten.

Supaya lepas ni anda tak perlu habiskan ribu riban upah orang buat video yang belum tentu menjadi.

Sebelum itu saya nak buat satu pengakuan.
 
Teknik yang akan saya dedahkan ini adalah bukan teori semata-mata.

 
Teknik ini saya dapat setelah habiskan masa, wang dan tenaga edit ratusan video klien.
Sama ada market lokal ataupun international.


Ini antara klien-klien saya...

Saya ambil masa lebih setahun untuk kumpulkan teknik-teknik ini.

Kemudian saya minta beberapa orang student untuk test.

Nak pastikan teknik ini boleh buat. Duplicable.


Alhamdulillah. Berjaya.


Anda pasti tak sabar nak tahu teknik apa...


Teknik ini namanya...

Cara Simple Buat Video Marketing Yang Power:
H.I.C.C Protocol

Teknik ini bukan sahaja akan bantu anda untuk siapkan video marketing dengan cepat.

Bahkan teknik ini akan menyebabkan mereka yang menonton tak sabar-sabar nak serahkan wang!

Senang cerita, teknik ini...

  • bantu anda siapkan video marketing dengan cepat 
  • buatkan penonton video rasa terliur saangat dengan produk anda
  • rendahkan kos iklan kerana video ini sangat engaging

Baiklah. Saya nak kongsi kesilapan-kesilapan ramai videographer...

DAH HABIS RIBU-RIBAN BELI EQUIPMENT VIDEO TAPI...

Ramai business owner habiskan wang ringgit beli tools dan equipment tapi tak tahu guna.

Kalau guna pun hanya 10% daripada potensi barang-barang tu.

Ada orang upah orang buat video marketing, tapi hasilnya so-so sahaja. 

Lebih malang lagi ada yang hasilnya krik krik.

Ada yang masuk kelas video editing. Bayar boleh tahan mahal. 

Tapi balik tak buat apa-apa. Stuck katanya.

Ada pula yang buat video gajah putih. 

Hari ini beli apps editing tapi setahun kemudian video masih tak siap-siap. Tak ada idea! Tak sempat!

Saya dah jumpa dengan mereka-mereka ini.

Dengar cerita mereka.

Dengar luahan hati perut mereka.
Dan...


Sebenarnya saya juga lalui fasa-fasa ini.
Atas sebab itu saya saya rasa terpanggil untuk buka rahsia H.I.C.C Protocol ini.

Saya nak share bagaimana nak buat video marketing yang convert.

Bagi saya ini adalah tanggungjawab saya.

Ilmu yang ada ini patut disebar luaskan lagi.


Saya nak terangkan lagi tentang H.I.C.C Protocol ini.

MACAM MANA H.I.C.C PROTOCOL

BERBEZA DARI TEKNIK YANG LAIN...

H.I.C.C fokus pada bagaimana nak hasilkan video dengan cepat dan berkesan.
Dengan menggunakan tools yang sedia ada.

Kita bukan nak buat drama TV atau movie. Tak perlu equipment yang mahal-mahal.

Jadi anda tak perlu risau nak kena beli extra tools lagi.

Apa yang diperlukan untuk hasilkan video marketing yang convert adalah...

  1. 1
    Kamera smartphone atau DSLR
  2. 2
    Mikrofon
  3. 3
    Lighting (nature atau artificial)
  4. 4
    Aplikasi Editing
  5. 5
    H.I.C.C Protocol

Kemudian anda boleh hasilkan video seperti ini...(ini guna smartphone je)

SEBENARNYA VIDEO MARKETING NI BERKESAN KE...

92% marketer mendedahkan bahawa video adalah penting untuk kempen mereka.
88% mengatakan video marketing memberikan mereka positive ROI.

Lebih menarik lagi manusia akan memperuntukkan 100 minit sehari untuk menonton video pada tahun 2021.

Nak tak video marketing anda termasuk dalam 100 minit video yang mereka tonton itu?


Senang cerita, cuba tengok sekeliling. Bila kawan-kawan anda buka Facebook, Instagram atau TikTok, apa yang mereka tengok?


Video!


Cuma...

SAYA TAK ADA BASIC BUAT VIDEO. SESUAI KE JOIN NI...

Saya, Suhaimi Suhaili, bukan graduan lulusan video.

Saya tak ada sijil videography dari mana-mana universiti.

Saya belajar dari kosong. Betul-betul kosong. Zero!

Sebab itu saya design kursus ini untuk mereka yang tidak ada basic lansung. 

Dari tak tahu apa-apa.


Kelas ini akan fokus pada SMARTPHONE VIDEO ADS FORMULA  .

Saya akan share dengan anda dari sekecil-kecil benda sehingga ke level WOW...

  • Merangka iklan 15- 30 saat lebih effective.
  • Rahsia cara "extract" banyak content pengiklanan dengan satu produk atau servis (blueprint).
  • Green screen trick video produk.
  • Micro ads formula untuk pengiklanan lebih menarik.
  • Cara untuk masukkan voice over (suara latar) yang sesuai.
  • Membina storyline dengan wow factor & point killer (skrip).
  • Buat video sendiri lebih mudah, cepat dan nampak professional.
  • Kaedah shooting menggunakan smartphone.
  • Praktikal kaedah-kaedah di-atas.

Anda takkan ditinggalkan tergantung tak bertali!

Kita akan ada sesi Question and Answer lagi selepas itu.


Baiklah.


Sekarang kita cerita tentang komitmen.
Berapakah yuran komitmen yang anda mahu laburkan untuk belajar ilmu mahal ini.


Biasanya untuk kelas sebegini, yurannya adalah RM299.


"Mahalnya...betul ke ni..."


Anda akan belajar skill video editing yang saya gunakan untuk edit video-video korporat seperti

Nak ke nak sangat?


Bayangkan, sekarang anda masih clueless dan tak tahu nak edit macam mana.
Apabila anda sertai Video Editing Masterclass ini, anda kini orang yang berbeza.

Anda tahu macam mana nak mula...
Macam mana nak shooting....
Macam mana nak guna editing tricks...

Klien mula masuk seorang demi seorang...sehingga tak menang tangan


Jadi adakah anda sanggup untuk laburkan RM299?


Berita baik. Tawaran ini sangat istimewa.
Andai anda betul-betul serius, saya nak jemput anda ke Video Editing Masterclass Live pada harga tak masuk akal.


Hanya...

Video Editing Masterclass 5

Live Masterclass by Coach Suhaimi

Tarikh: 15 Ogos 2021
Waktu: 9am-5pm
Mode: Zoom

  • Video Editing Masterclass
  • Lesson 1: Merangka iklan 15- 30 saat lebih effective.
  • Lesson 2: Rahsia cara "extract" banyak content pengiklanan dengan satu produk atau servis (blueprint).
  • Lesson 3: Green screen trick video produk.
  • Lesson 4: Micro ads formula untuk pengiklanan lebih menarik.
  • Lesson 5: Cara untuk masukkan voice over (suara latar) yang sesuai.
  • Lesson 6: Membina storyline dengan wow factor & point killer (skrip).
  • Lesson 7: Buat video sendiri lebih mudah, cepat dan nampak professional.
  • Lesson 8: Kaedah shooting menggunakan smartphone.
  • Lesson 9: Praktikal kaedah-kaedah di-atas.
  • Bonus 1: bahan editing menggunakan smartphone disediakan.
  • Question and Answer Session

Video Editing Masterclass (Basic)

  • Ticket Live Video Editing Masterclass

Nilai Keseluruhan : RM199

Video Editing Masterclass (VIP)

  • Ticket Live Video Editing Masterclass
  • Bonus 1 : Rakaman Live Video Editing Masterclass  Siri 5
  • Bonus 2 : E-Certificate Video Editing Masterclass 5

Nilai Keseluruhan : RM299

Penafian: Anda akan dapat hasil apabila anda melakukan apa yang dipelajari. Ini bukan skim cepat kaya atau program yang menawarkan kejayaan tanpa perlu berusaha. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lagi, boleh terus hubungi Customer Happiness Manager kami di talian 019-604 2080

×
×

Cart