Perhatian: Marketer, Busines Owner, Video Editor...

Teknik H.I.C.C Ini Membuatkan Audien TERPAKSA STOP SCROLLING dan Tonton Video Anda Sampai Habis!

Teknik Video Marketing Yang Proven. Boleh Guna Smartphone.

Dari: Haimi
RantingLegacy, Kuala Lumpur


Kalau anda pernah upah videograpgher untuk buat video marketing tapi sales krik krik...

Kalau anda pernah cuba nak buat video tapi tak siap-siap...

Teknik ini boleh jadi game-changer untuk anda.

Dengan teknik ini, anda boleh buat video marketing yang convert.

Anda akan dapat rasai nikmatnya bunyi notification sales masuk. ting ting.

Lihat contoh hasil video yang saya hasilkan untuk PT. K-Link Indonesia

Kos iklan pun mula turun.
Sebab video yang anda buat tu video memikat.
Kalau nak kata video pukau takut terlebih power pulak.
Tapi itulah hakikatnya.
SCROLL-STOPPING video!

Sampaikan kawan-kawan asyik tanya, "video kau buat ni simple tapi menjadi. Macam mana kau buat? Boleh ajar?"

Macam mana?

Apa yang akan saya dedahkan adalah strategi buat video marketing yang simple tapi convert - dan teknik ini sesiapa pun boleh buat.

Walaupun anda tak ada basic dalam video editing

Walaupun anda nak buat editing guna smartphone je...

Menarik?

Stay tune.

Saya akan terangkan lagi macam mana strategi ini boleh menghasilkan video yang convert... diikuti oleh kos iklan yang murah dan jualan yang konsisten.

Supaya lepas ni anda tak perlu habiskan ribu riban upah orang buat video yang belum tentu menjadi.

Sebelum itu saya nak buat satu pengakuan.
 
Teknik yang akan saya dedahkan ini adalah bukan teori semata-mata.

 
Teknik ini saya dapat setelah habiskan masa, wang dan tenaga edit ratusan video klien.
Sama ada market lokal ataupun international.


Ini antara klien-klien saya...

Saya ambil masa lebih setahun untuk kumpulkan teknik-teknik ini.

Kemudian saya minta beberapa orang student untuk test.

Nak pastikan teknik ini boleh buat. Duplicable.


Alhamdulillah. Berjaya.


Anda pasti tak sabar nak tahu teknik apa...


Teknik ini namanya...

Cara Simple Buat Video Marketing Yang Power:
H.I.C.C Protocol

Teknik ini bukan sahaja akan bantu anda untuk siapkan video marketing dengan cepat.

Bahkan teknik ini akan menyebabkan mereka yang menonton tak sabar-sabar nak serahkan wang!

Senang cerita, teknik ini...

  • bantu anda siapkan video marketing dengan cepat 
  • buatkan penonton video rasa terliur saangat dengan produk anda
  • rendahkan kos iklan kerana video ini sangat engaging

Baiklah. Saya nak kongsi kesilapan-kesilapan ramai videographer...

DAH HABIS RIBU-RIBAN BELI EQUIPMENT VIDEO TAPI...

Ramai business owner habiskan wang ringgit beli tools dan equipment tapi tak tahu guna.

Kalau guna pun hanya 10% daripada potensi barang-barang tu.

Ada orang upah orang buat video marketing, tapi hasilnya so-so sahaja. 

Lebih malang lagi ada yang hasilnya krik krik.

Ada yang masuk kelas video editing. Bayar boleh tahan mahal. 

Tapi balik tak buat apa-apa. Stuck katanya.

Ada pula yang buat video gajah putih. 

Hari ini beli apps editing tapi setahun kemudian video masih tak siap-siap. Tak ada idea! Tak sempat!

Saya dah jumpa dengan mereka-mereka ini.

Dengar cerita mereka.

Dengar luahan hati perut mereka.
Dan...


Sebenarnya saya juga lalui fasa-fasa ini.
Atas sebab itu saya saya rasa terpanggil untuk buka rahsia H.I.C.C Protocol ini.

Saya nak share bagaimana nak buat video marketing yang convert.

Bagi saya ini adalah tanggungjawab saya.

Ilmu yang ada ini patut disebar luaskan lagi.


Saya nak terangkan lagi tentang H.I.C.C Protocol ini.

MACAM MANA H.I.C.C PROTOCOL

BERBEZA DARI TEKNIK YANG LAIN...

H.I.C.C fokus pada bagaimana nak hasilkan video dengan cepat dan berkesan.
Dengan menggunakan tools yang sedia ada.

Kita bukan nak buat drama TV atau movie. Tak perlu equipment yang mahal-mahal.

Jadi anda tak perlu risau nak kena beli extra tools lagi.

Apa yang diperlukan untuk hasilkan video marketing yang convert adalah...

  1. 1
    Kamera smartphone atau DSLR
  2. 2
    Mikrofon
  3. 3
    Lighting (nature atau artificial)
  4. 4
    Aplikasi Editing
  5. 5
    H.I.C.C Protocol

Kemudian anda boleh hasilkan video seperti ini...(ini guna smartphone je)

SEBENARNYA VIDEO MARKETING NI BERKESAN KE...

92% marketer mendedahkan bahawa video adalah penting untuk kempen mereka.
88% mengatakan video marketing memberikan mereka positive ROI.

Lebih menarik lagi manusia akan memperuntukkan 100 minit sehari untuk menonton video pada tahun 2021.

Nak tak video marketing anda termasuk dalam 100 minit video yang mereka tonton itu?


Senang cerita, cuba tengok sekeliling. Bila kawan-kawan anda buka Facebook, Instagram atau TikTok, apa yang mereka tengok?


Video!


Cuma...

SAYA TAK ADA BASIC BUAT VIDEO. SESUAI KE JOIN NI...

Saya, Suhaimi Suhaili, bukan graduan lulusan video.

Saya tak ada sijil videography dari mana-mana universiti.

Saya belajar dari kosong. Betul-betul kosong. Zero!

Sebab itu saya design kursus ini untuk mereka yang tidak ada basic lansung. 

Dari tak tahu apa-apa.


Kelas ini akan mula dengan topik asas sehinggalah kepada H.I.C.C Protocol.

Saya akan share dengan anda dari sekecil-kecil benda,
...camera setting

...camera composition

...camera angle

...camera movement

...lighting

...audio mixing

...emotion building

...storytelling

...script treatment sehinggalah kepada H.I.C.C Protocol.

Anda takkan ditinggalkan tergantung tak bertali!

Kalau saya sudah ada basic?

Boleh skip video asas.

Terus kepada pelajaran yang anda nak tahu.


Cuma cadangan saya adalah go through satu persatu sebab dalam setiap video itu ada teknik-teknik dan tips menarik yang saya kongsi.

KALAU SAYA NAK TANYA SOALAN MACAM MANA...

Apabila anda sertai kelas ini, tim saya akan hantarkan akses ke website premium member.

Di situ anda boleh tonton kesemua video tutorial yang saya kongsikan.


Akses video ini adalah UNLIMITED.
Anda boleh ulang tonton sebanyak mana yang anda mahu.
Jadi kalau ada yang kurang jelas, tengok balik tutorial.


Kemudian...


Anda akan dapat masuk ke Premium Group Video Mastery

Dalam group ini ada Sesi EXTRA Live, Soal Jawab dan Sharing.

Dan...

Apabila anda daftar hari ini, saya nak 5 hadiahkan bonus istimewa.
Kesemua bonus ini bernilai RM1645.


Anda akan dapat secara PERCUMA apabila daftar sekarang!

BONUS #1

BERNILAI RM 499

10 HIGH QUALITY FOOTAGE PREMIUM

Footage adalah klip video pendek yang akan menghidupkan video anda. Footage Kesemua footage ini adalah real high quality footage. Boleh terus guna dalam video marketing anda.

BONUS #2

BERNILAI RM 449

10 TOP BACKGROUND MUSIC

Perasan tak video yang menarik mempunyai muzik latar yang menarik. Muzik latar yang best ini tak mudah nak cari. Kalau download dari youtube, boleh kena saman. Saya akan hadiahkan 10 muzik latar ini kepada anda secara percuma. Masukkan ke dalam video anda dan rasai perubahannya.

BONUS #3

BERNILAI RM 99

WORKBOOK VIDEO MASTERY

Ini adalah buku tindakan untuk membantu anda supaya lebih mudah faham dan hadam tutorial Video Mastery. Anda boleh cetak dan catat setiap point-point penting yang dikongsikan.

BONUS #4

BERNILAI RM 199

SESI REVIEW VIDEO ANDA

Setelah anda siap hasilkan video, anda boleh hantar kepada saya untuk sesi review. Saya akan bantu anda bagaimana mahu meningkatkan lagi engagement video. Sesi adalah sesi yang paling diminati student Video Mastery.

BONUS #5

BERNILAI RM 399

PREMIUM FACEBOOK GROUP

Video editing adalah proses yang ambil masa. Saya komited untuk membantu anda. Apabila anda daftar hari ini, anda akan dapat lifetime access ke Facebook Group Premium. Di sini anda boleh bertanya soalan dari masa ke masa.

Kesemua bonus ini bernilai RM1645.


Dan andai anda masih teragak-agak nak sertai atau tidak...

Anda dilindungi jaminan pemulangan wang 100% dalam masa 30 hari.

Ya!
Andai kata anda tidak puas hati dengan konten saya,
hantar email kepada Customer Happiness Manager, Cik Elly, dalam masa 30 hari.


Saya akan pulangkan wang anda. No question asked.

Jadi anda tak rugi apa-apa pun.

Baiklah. Saya recap balik apa yang anda akan dapat...

Semua Yang Anda Akan Dapat

Apabila Daftar Hari Ini

PREMIUM FACEBOOK GROUP

Video editing adalah proses yang ambil masa. Saya komited untuk membantu anda. Apabila anda daftar hari ini, anda akan dapat lifetime access ke Facebook Group Premium. Di sini anda boleh bertanya soalan dari masa ke masa.

  • Unlimited Access Video Mastery Course
  • BONUS #1: 10 High Quality Footage Premium (bernilai RM499)
  • BONUS #2: 10 Top Background Music (bernilai RM449)
  • BONUS #3: Workbook Video Mastery (bernilai RM99)
  • BONUS #4: Sesi Review Video Anda (bernilai RM199)
  • BONUS #5: Lifetime Access to Premium Facebook Group (bernilai RM399)

Nilai Keseluruhan : RM1645

Daftar Sekarang

HANYA RM99

Penafian: Anda akan dapat hasil apabila anda melakukan apa yang dipelajari. Ini bukan skim cepat kaya atau program yang menawarkan kejayaan tanpa perlu berusaha. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lagi, boleh terus hubungi Customer Happiness Manager kami di talian 019-604 2080

×
×

Cart